Rakennamme suurella sydämellä
ja huolellisella työnjäljellä.
Tontilla tavataan!

Päivi Partanen
Parru-Yhtiöt Oy

Myynnissä tai ennakkomarkkinoinnissa nyt:

TulossaJärvenpään Terholaan kaksi yksitasoista perheasuntoa autokatoksilla. Tiedustelut: LKV Sami Kangas 044 768 8108 sami.kangas@kotimaan.fi

Asuminen osaksi ekologisia ratkaisuja

Parru-Yhtiöt haluaa tehdä osansa ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi suosimalla kaikissa taloissaan ekologisen rakentamisen ratkaisuja. Jokainen ekologinen valinta vie meidät lähemmäksi terveempää ja puhtaampaa tulevaisuutta. Asunnoissamme on otettu huomioon ympäristöystävällisyys suosimalla puurakentamista ja minimoimalla muovinkäyttö talon rakenteissa. Työmailla rakennusjätteet lajittelemme ja kierrätämme suunnitelmallisesti. Pyrimme materiaalitehokkaaseen rakentamiseen jotta jätettä syntyisi vähemmän. Haluamme myös jatkuvasti kehittää toimintaamme jotta voimme pienentää rakentamisemme hiilijalanjälkeä.

Polku uuteen kotiisi:

1. Ole yhteydessä

Kun olet löytänyt sinua kiinnostavan kodin, ole yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Annamme lisätietoja kohteesta ja käymme läpi perusteellisesti asiat, jotka liittyvät kohteeseen. Saa kysyä ja ihmetellä – me vastaamme!

2. Tee alustava varaus

Kun haluat varmistaa asunnon saamisen, voit varata asunnon nimelläsi muutamaksi päiväksi, jotta saat aikaa asioiden järjestelemiseen ja lopullisen ostopäätöksen tekemiseen. Varaus ei sido mihinkään.

3. Allekirjoita kauppakirja

Käymme ennen kauppakirjan allekirjoittamista vielä kerran asunnon ostamiseen liittyvät asiat. Tutustu rauhassa kauppakirjaan ja sen liitteisiin ja allekirjoita kauppakirja.

VINKKI 1:
Ole ajoissa ja vaikuta sisustukseen ja materiaaleihin

Kun teet ostopäätöksesi rakentamisen varhaisessa vaiheessa, niin pääset vaikuttamaan sisustukseen ja materiaaleihin. Valitse lattia- ja laattamateriaaleja, kaappien ovia ja tasoja oman mielesi mukaan.

VINKKI 2:
Tutustu kotiisi ennakkoon ja suunnittele muutto

Kutsumme sinut tutustumaan uuteen kotiisi jo hyvissä ajoin rakentamisen aikana. Muuttopäivänä saat myös Parru-Kodit -kansion, josta saat lisätietoja asunnosta ja taloyhtiöstä.

VINKKI 3:
Kaikkiin uudiskohteisiimme kuuluu ilmainen vuositarkastus

Kaikkiin uudiskohteisiimme tehdään noin vuoden kuluttua vuositarkastus, jonka jälkeen korjataan mahdolliset korjaustarpeet. 

Rakentaja – Parru-Yhtiöt Oy

Parru-Yhtiöt on järvenpääläinen perheyhtiö. Me valitsemme rakentamiimme asuntoihin toimivat ja kestäviksi todetut ratkaisut ja materiaalit. Kun haet kohtuuhintaista, laadukasta kotia jossa viihtyy, käänny meidän puoleemme.

Tarjoa Parru-Kodeille tonttia!

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita rakentamaan hyville tonteille.

Ota yhteyttä

Yhteydenotto

Miten voimme auttaa?

Käyntiosoite
Tekijänkatu 5 A 1
04460, Nummenkylä

Postiosoite
Loutinkatu 1B
04400, Järvenpää

Toimisto
Avoinna 8.00 – 16.00
Puh. +358 40 533 5629
Toimisto@parru.fi
Y-tunnus: 2677892-9