Takuulaadukkaat
Parru-Kodit

Parru-Kodit rakennetaan kestämään aikaa ja katseita. Tarjoamme syitä onneen aina keskivertoa paremmilla rakentamisen ratkaisuilla. Laadukkaassa rakentamisessamme vahva ammattitaito näkyy niin suunnittelussa kuin toteutuksessakin. Luottotimpureidemme työnjälkeä voi vain ihailla.

Asiakkaidemme kokemuksia
Parru-Kodista:

”Ihastuin ajatuksella suunniteltuun ja huolella rakennettuun valoisaan Parru-Kotiin heti ensisilmäyksellä. Pienet lisätyöt vielä kaupantekohetkellä onnistuivat joustavasti. Parru-Kodit ottivat vastuun kokonaisuudesta ja jälkeenpäin ilmaantunut piha-alueen korjaustarve hoidettiin viipymättä ja ammattitaidolla. Tiedän asuvani hyvin rakennetussa laadukkaassa kodissa, jossa mikään ei harmita. ”

– Heli Rintamäki

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä uuteen kotiimme. Yhteistyö Parru-Kodit väen kanssa on ollut mutkatonta ja mukavaa. Vahva suositus!”

– Jyri ja Julia Anttila

”Uusi kotimme valmistui ajallaan – taisi olla jopa etuajassa. Sovitut lisätyöt hoituivat mallikkaasti ja ne tehtiin aikataulun puitteissa. Olemme viihtyneet hyvin luonnonläheisessä kodissamme :)”

– Tiina ja Jukka Rinteenpää

Me, Parrulaiset

Timpurit Kössi ja Miikku

Kestävää elämää Parru-Kodissa

Parru-Kodit mahdollistavat kestävän elämäntavan. Kodeissamme yhdistyvät ekologisen rakentamisen ratkaisut, energiatehokas talotekniikka sekä erinomainen sijainti palveluiden, harrastusten sekä joukkoliikenteen äärellä. 

Vastuullinen ja paikallinen Parru

Otamme sekä ympäristö-, että sisäilmakysymykset vakavasti. Suosimme puurakentamista, minimoimme muovin käyttöä, huolehdimme hengittävistä rakenteista sekä myrkyttömistä kalustepinnoista. Olemme vastuullinen paikallinen rakentaja, jolle on kunnia-asia tarjota muillekin syitä onneen omassa kotikaupungissaan.

Rakentaja – Parru-Yhtiöt Oy

Parru-Yhtiöt on järvenpääläinen perheyhtiö. Me valitsemme rakentamiimme asuntoihin toimivat ja kestäviksi todetut ratkaisut ja materiaalit. Kun haet kohtuuhintaista, laadukasta kotia jossa viihtyy, käänny meidän puoleemme.

Tarjoa Parru-Kodeille tonttia!

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita rakentamaan hyville tonteille.

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

    Miten voimme auttaa?